Proclaimer

  ADS Print BV is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij jouw reactie bijzonder op prijs. Je kunt zelf kiezen hoe je dit wilt laten weten. Het makkelijkste is via e-mail naar [email protected] Wij streven ernaar je melding binnen vijf werkdagen te behandelen en zullen eventueel actie ondernemen.

  Privacy
  E-mail die wij via deze site ontvangen wordt vertrouwelijk door ADS Print BV behandeld. De door jouw verstrekte persoonsgegevens worden uitsluitend voor het doel gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt. Wordt onverhoopt de door jouw verzonden e-mail door derden geraadpleegd als het onbeveiligd via het internet wordt verstuurd, dan kan ADS Print BV daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld.

  Copyright
  Het is niet toegestaan zonder toestemming van ADS Print BV informatie en beelden van deze site openbaar te maken, te vermenigvuldigen en/of te bewerken anders dan voor persoonlijk en niet commercieel gebruik en met vermelding van de bron.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0