Muurcirkel De Menagerie

  Muurcirkel De Menagerie

  €45,00

  Wat je wilt weten over dit product

  Dit prachtig kunstwerk van Melchior d'Hondecoeter De Menagerie kan binnen een paar dagen aan jouw muur hangen. Niet het origineel natuurlijk maar geprint op 3mm dik dibond. Ook een behoorlijke eyecatcher in je kamer! 

  Welke afmeting past bij jou?

  We bieden je verschillende maten aan voor het ronde muurbord. Superleuk om te combineren met bijvoorbeeld een kleinere, de vierkante of de rechthoekige borden. Heb je behoefte aan een andere maat? Stuur dan een bericht naar [email protected].

  Ophangen of neerzetten?

  Hoogstwaarschijnlijk hang je dit ronde bord op. Daarom voorzien we jouw kunstwerk alvast van een ophangysteem. Wij werken alleen met de beste ophangsystemen, die van Artiteq. Deze kan je combineren met andere Artiteq-oplossingen die je mogelijk al in huis hebt. Of je wel of niet voor een ophangysteem kiest maakt voor de prijs niet uit. 

  Schoonhouden

  Probeer zo min mogelijk met je vingers de beeldkant van het bord vast te pakken om vette vingerafdrukken te voorkomen. Mocht je onverhoopt toch willen schoonmaken, dan kan je een schone droge en heel zachte (brillen)doek gebruiken. Vermijd alles wat kan schuren want dat tast de inkt direct aan.

  Wij doen het echt allemaal zelf!

  We printen rechtstreeks op hoogwaardig dibond van 3 milimeter dik. Dat geeft jouw kunstwerk een prachtig mat beeld. Wij kopen het dibond in bij de beste fabrikant en hebben het productieproces helemaal zelf in handen. We kiezen zelf het beeld uit, we bewerken het beeld, maken er een printbestand van en printen het. Vervolgens snijden we het dibond op maat, monteren eventueel het ophangsysteem en verpakken het met de grootste aandacht. Het enige dat jij nog hoeft te doen is het aan je muur te hangen.

  Melchior d'Hondecoeter De Menagerie

  De afbeelding van De Menagerie is gratis beschikbaar gesteld door Rijksmuseum. Een groot deel van de collectie is gefotografeerd en voor iedereen beschikbaar om te reproduceren. Het kan daarom zijn dat je dit beeld ook bij andere aanbieders tegenkomt. Eventuele verschillen in uiterlijk kunnen komen doordat de meesten het beeld bewerken voordat het wordt geprint.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0